Abonnementen | Volledig Leefstijl programma

Volledig Leefstijl programma

€ 450,00 / Maand

Volledig Leefstijl p...

   


Wij bij Ludo's Gym gaan voor een duurzaam resultaat waar je voor altijd van kunt genieten. In twee tot zes maanden werken we toe naar jouw ideale lichaam. We zorgen er ook voor dat je hierna niet gaat jojoën. Het Ludo's programma werkt niet met crashdiëten of workouts waar je tegen opkijkt.

We bieden namelijk een persoonlijk en uitgebalanceerd programma dat je elke week energieker en gemotiveerder maakt. En dat zorgt voor een betere vorm en indrukwekkende resultaten.

Investering

  2 x /week pt 60 min € 480 p.m
Voedingsbegeleiding € 35 p.m
Full memberschip
€ 65 p.m
                          Was    
€ 580,00  p.m
                 Aanbieding  € 450,00 p.m 
                 (je bespaart € 130,00)


Duur
               minimaal 2 maanden

Wat houdt het leefstijlprogramma precies in?

1. Uitgebreide intake (cir 60 minuten). Er wordt hier aan de hand van een (terugkerend)weegmoment en lichaamsamenstelling een traject uitgestipeld naar haalbare doelen (Incl. bijbehorend logboek).

2. Twee keer per week personal training sessie in onze privé gym (60 minuten per sessie). Je gaat hier aan de slag met jouw vaste leefstijlcoach. Afwisselde oefeningen en uitdagende workouts zullen jouw blijven motiveren.

3. Voedingsbegeleiding. Ontvang wekelijks jouw persoonlijk voedingsmenu incl. boodschappenlijst op basis van jouw berekende calorieenbehoefte. Inclusief eenmalig suplement:

 Formula 1 Voedingsshake 
 
                                                  
Multivezel drank 

4. Sta 24/7 in contact met jouw leefstijlcoach voor het monitoren van jouw leefstijltraject. Ook in de wat moeilijkere momenten zal jouw coach je ondersteunen. Zelfs buiten de gym!

5. Onbeperkt deelnemen aan ons veelzijdig groepsles aanbod.

6. Exclusieve Community workouts en teambuilding activiteiten.

Kortom
Gezond leven is belangrijk. Het is alleen niet altijd even makkelijk om een balans te vinden in gezond en lekker eten, voldoende bewegen, ontspannen en genieten. Wij helpen je bij een gezonder beweeg- en voedingspatroon. In twee tot zes maanden creëren we een gezonde leefstijl die bij jou past! 

Kies nu voor gegarandeerd resultaat en ga voor ons leefstijlprogramma!

Sportieve groet,

De leefstijlcoaches van Ludo's Gym.